Ceapa se taie in cubulete de 1 cm si se caleste intr-o oala cu uleiul de masline. Morcovii, telina, prunele si cartofii se...
Supa de pruneSparanghelul alb se spala, se curata si i se taie capetele. Intr-o oala se incinge 1 lingura de ulei de masline, sparanghelul...
Sparanghel nobiliarPentru marinata: Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru,...
Rata marinata cu legumeSomonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si...
Somon la aburi cu spumantMorcovul si ceapa se taie felii, apoi se pun intr-un vas impreuna cu vinul spumant, cimbrul si frunza de dafin. Se adauga...
File de vita marinat in vin spumantFileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara in folie de aluminiu. Se...
File de curcan in sos de spumantUsturoiul salbatic (leurda) se curata, se marunteste si se amesteca in mixer cu semintele de pin, uleiul de rapita si branza...
Salata de primavara cu file de porc in sos de usturoi salbaticSe curata ciupercile si se taie in felii medii. Cozile ciupercilor se maruntesc. Se curata si se taie cubulete 2 bucati de...
Risotto spumant cu ciuperciPepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu spumantul. Se tin timp de...
Pepene galben spumant cu somon afumatPune petalele impreunã cu paharul de brandy si jumãtate de sticlã de vin alb sec intr-un vas de punch. Lasã-l 3...
Punch de trandafiriSpala piersicile, curata-le de pielita si taie-le in bucati mici. Pune-le impreuna cu lichiorul de piersici È
Punch de piersiciAmesteca ingredientele (mai putin vinul spumant) intr-un shaker, apoi toarna continutul intr-un pahar cu picior (de...
Clar de lunaAmesteca toate ingredientele intr-un shaker, apoi toarna cocteilul intr-un pahar fara picior. Decoreaza cu o felie de...
Negroni clasicToate ingredientele se amesteca intr-un shaker. Se pune un cub de gheata de marime potrivita in pahar si se toarna...
Cocktail ImperialToarna brandy-ul si sucul de ananas intr-un pahar lung, adauga cuburi de gheata. Amesteca usor. Adauga un vin spumant rose...
Cocktail Moulin JaunePisco sour este un cocktail peruan, facut pe baza de pisco. :) Pisco este bautura nationala din Peru, dar cum nu se gaseste...
Pisco sourToarna Campari si sucul de portocale intr-un pahar mare de sampanie. Adauga cuburi de gheata. Umple paharul cu un vin spumant...
Cocktail Italian BlossomCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.