4 fileuri de somon le-am umplut cu brinza Boursin (de asta data aromata cu smochine si miez de nuca), le-am condimentat, le-am pus intr-o forma termor
4 fileuri de somon le-am umplut cu brinza Boursin (de asta data aromata cu smochine si miez de nuca), le-am condimentat, le-am pus intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si le-am dat la cuptorul preincalzit 180°C.
Timp in care am facut sosul (1 praz tocat calit intr-o 1 Lg de unt si aghezmuit cu 0,5 dl coniac, l-am fiert apoi pret de 6-8' in 2 dl smintina subtire + 1Lg de smintina groasa; de asemeni am condimentat dupa gust cu sare, piper si marar uscat. in ultimele 2' am adaugat si-o mina de creveti decorticati)
Cu 5' inainte de-a fi gata la cuptor, am scapat si putin fistic tocat peste fileurile de somon
Pofta buna!
Reteta Fileuri de somon cu sos a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro
Alte retete cu somon gasiti aici:
Somon,
Somon cu praz si varza chinezeasca,
Tartine cu crema de somon fumé
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii