Pentru parjoale moldovenesti cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura sau ulei (25...
Parjoale moldovenesti cu carne de vitaPentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se...
Parjoale din carne de puiParjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.
Parjoale moldovenesti gustoaseChiftelute cu zahtar si sumac este o reteta orientala delicioasa.Seamana cu reteta noastra de parjoale.
Chiftelute cu zahtar si sumacPentru parjoalele de varza se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu...
Parjoale de varzaParjoalele moldovenesti se pot face din carne de vaca, de porc si de miel. Se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta...
Parjoale moldovenesti cu carne macraSe lasa fasolea la inmuiat de pe o zi pe alta, apoi se fierbe si se face din ea un piure fin. Se amesteca cu orezul fiert...
Parjoale cu fasoleCarnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt....
Parjoale moldovenestiCartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si...
Parjoale din carne de vacaAlegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot,...
Parjoale de ciuperciMorcovii, telina si cartofii fierti se taie marunt si se amesteca cu sfecla taiata cubulete, ceapa si ouale, batute usor. Se...
Parjoale de zarzavaturiVinetele de curata de coaja si se taie cubulete. Se pun in microunde pentru 10 minute sa se coaca putin si se scurg bine de...
Parjoale de vineteCarnea se spala, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala,se taie felii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si...
Parjoale moldovenesti