Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si vanilia, se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor, adaugind faina, putin...
Rulada cu marmelada sau dulceataSe freaca putin galbenusurile cu zaharul si se adauga smintina, vanilia si bicarbonatul, apoi untul topit, care trebuie sa...
Prajitura cu marmelada de caiseBrinza, untul, zaharul, sarea si bicarbonatul se amesteca impreuna. Se adauga apoi faina si se framinta bine. Se intinde o...
Rulouri cu marmeladaSe aleg boabele bune si se spala. Zaharul cu apa se pun la pe foc iute pina se leaga foarte bine. Se adauga boabele de...
Marmelada de struguriSe curata de coaja merele si perele, se scot simburii(si la prune). Se taie fructele bucati si se dau prin masina de tocat,...
Marmelada melanjCu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamiie, amestecind din...
Marmelada de visineSe freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, marmelada subtiata cu lapte, praful de biscuiti, praful de copt...
Budinca de marmelada si biscuitiSe freaca bine marmelada intr-un castron, se adauga smintina, punind numai cite o lingura, pina se incorporeaza toata...
Crema de smintina cu marmeladaSe freaca spuma galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor adaugind faina, putin...
Rulada cu marmelada (sau dulceata)Se prepara o coca frageda din untul frecat cu zahar, amestecat cu galbenus si faina. Se coace, se lasa sa se raceasca putin,...
Tarta de piersiciCartofii, fierti cu o zi inainte, se curata si se rad. Se amesteca cu ouale, uleiul, zaharul tos, coaja de lamiie, sarea,...
Rulada cu marmeladaSe mixeaza galbenusurile de ou cu zahar pudra pina cind volumul creste aproximativ de trei ori. Se adauga apoi faina cernuta...
Pandispan cu marmeladaSe amesteca toate ingredientele si se adauga albusurile batute spuma. Se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Cine...
Prajitura cu marmeladaSe obtine un aluat destul de consistent din care se pot face prajituri cu diferite umpluturi, brinza de vaci, mere, marmelada.
Aluat cu morcoviSe framinta repede un aluat (din faina, unt, smintina si sare) si se da la rece 2-3 ore. Se intinde o foaie groasa de 5 mm,...
Triunghiuri cu marmeladaSe framinta toate ingredientele (in afara de marmelada) bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate...
Cornulete cu marmeladaFaina se freaca cu margarina. Se adauga celelalte ingrediente si se framinta un aluat care se da la rece 2-3 ore. Dupa 3 ore,...
Prajitura cu marmelada si lamiie