Ca sa reuseasca o maioneza buna, nu se foloseste ulei rece si nici oua scoase din frigider. Se preseaza bine galbenusul fiert si se amesteca cu cele
Ca sa reuseasca o maioneza buna, nu se foloseste ulei rece si nici oua scoase din frigider. Se preseaza bine galbenusul fiert si se amesteca cu cele crude frecandu-le bine. Apoi, se picura ulei cate putin si se amesteca mereu si cu un praf de sare care o face untoasa si o intareste. Se adauga zeama de lamaie dupa gust, iar la sfarsit se adauga o lingura cu apa fierbinte, pentru ca in acest fel maioneza se conserva mai multe zile.
Daca maioneza se face chiar in ziua in care se serveste, nu se mai pune in frigider.
Alte retete:
Conopida la cuptor
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEu foloseam pluralul eclere, in dex cu prioritate mentioneaza ecleruri. Ambele forme sunt corecte :). Vestea buna este ca...
Miniecleruri cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii