pasta de unt


Farfale de pastarnac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pastarnacul se fierbe in putina apa clocotita cu sare, timp de 15 minute. Dupa ce a fiert, se surge de apa si se

detalii rețetă—

Umplutura de urda pentru placinte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Urda se freaca bine, pana devine o pasta. Se amesteca apoi cu sare, mararul verde tocat marunt, galbenusurile si

detalii rețetă—

Pasta de sardele cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca bine sardelele, fara osul din sira spinarii, pana devin pasta. Se freaca apoi bine untul si se amesteca

detalii rețetă—

Pasta de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pasta de ficat se amesteca cu untul, galbenusurile trecute prin sita, mararul verde tocat marunt, sare si piper.

detalii rețetă—

Sufleu din branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu zaharul si laptele. Se amesteca pasta de biscuiti cu galbenusul, branza de

detalii rețetă—

Mazare scazuta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Mazarea se scoate din pastai si se spala. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt. Se pune mazarea

detalii rețetă—

Supa de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pasta de chili se pune intr-o cratita si se stinge cu zeama de legume. Sucul de mere, laptele de cocos si untul de

detalii rețetă—

Pasta Alfredo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe pasta in apa cu sare si un pic de ulei (ca sa nu dea in foc). Se scurge. In vasul care e inca cald se

detalii rețetă—

Pasta de brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pasta de brinza este un aperitiv gustos. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de branza, cartofi, unt si

detalii rețetă—

Sandvisuri cu sardele si tomate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o pasta de sardele frecate cu unt, se intinde pe felii subtiri de franzela, iar deasupra se asaza o felie

detalii rețetă—

Oua umplute cu pasta de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb 6 oua tari, in apa clocotita, timp de 10 minute. Se scurge apa in care au fiert si se acopera cu apa rece.

detalii rețetă—

Sandvisuri cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Feliile de franzela se orneaza(cu spritul) cu pasta de ficat prajit, dat prin sita si amestecat cu unt proaspat si

detalii rețetă—