raci fierti


Scordolea de raci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru scordolea de raci se fierb racii. Se curata nucile de coaja si se piseaza bine intr-o piulita de piatra. Se

detalii rețetă—

Raci fierti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru racii fierti se controleaza ca toti racii care trebuie pregatiti sa fie vii. Se fierbe atata apa intr-o oala

detalii rețetă—

Raci fierti in vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Legumele se taie marunt si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de vin. Cand dau in clocot prima oara, se

detalii rețetă—

Sos de raci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se iau cojile de la 15-20 de raci fierti; se piseaza si se freaca cu 200 grame de unt proaspat. Se pun la fiert cu

detalii rețetă—

Omleta cu raci sau cu langusta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o omleta simpla peste care se presara gaturi de raci fierti si curatati. Se ruleaza, se pune pe farfurie,

detalii rețetă—

Farsmac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea fiarta se da, dupa ce s-a racit, prin masina de tocat impreuna cu pestele desarat si curatat foarte bine de

detalii rețetă—

Gogosele de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

In laptele fiert si racit se dizolva drojdie de bere. Se amesteca apoi cu putina faina, se adauga cartofii fierti

detalii rețetă—