Azi iti arat un mod revolutionar de a gati! Sous Vide Supreme este singurul aparat din lume ce foloseste apa ca si
detalii rețetă—Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean este un aperitiv deosebit potrivit pentru orice ocazie de sarbatoare.
detalii rețetă—Pentru muschiul de porc cu sos de hrean se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau
detalii rețetă—Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta cu carne
detalii rețetă—Se face un sos din o lingura de mustar Dijon, 1 lingura boia dulce, 1 lingura pasta de hrean, 3 linguri de sos de
detalii rețetă—Se curata hreanul si se da pe razatoarea mica, in loc bine ventilat si aerisit. Se adauga putin otet,
detalii rețetă—Ouale se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se pune smantana si se amesteca bine. Apoi se pune hreanul si
detalii rețetă—Pentru sos de hrean hreanul se curata, se spala si se rade pe razatoarea fina. Faina se cerne, se dizolva in 75 ml
detalii rețetă—Sosul de hrean poate fi servit la diverse mancaruri. Aveti nevoie de smantana si hrean.
detalii rețetă—Hreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa
detalii rețetă—Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie
detalii rețetă—Se spala sfecla, apoi se curata si se da prin masina de tocat. Se amesteca sfecla cu hreanul ras si cu otet dupa
detalii rețetă—Azi iti arat un mod revolutionar de a gati! Sous Vide Supreme este singurul aparat din lume ce foloseste apa ca si
detalii rețetă—