Aperitive cu branza

Reteta Gogosari umpluti

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 
Lubita postat de
Postat pe: 19-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
Este o reteta de toamna delicioasa care se poate servi ca si aperitiv

ingrediente

2 portii

   2 gogosari mari
   100 g branza telemea
   100 g branza dulce
   1 cabanos sau un alt preparat
   50 g masline fara samburi
   2 oua
   2 linguri ulei
   1 lingura unt
   sare
   piper
   salata verde

mod de preparare

Branza taiata cubulete mici, cabanosul si maslinele rondele se pun intr-un bol, se amesteca si se lasa deoparte.

Gogosarii cu cotoarele scoase, spalati, se umplu pana la 3/4 cu amestecul de branza, se preseaza in interior, se adauga cate o lingura cu ulei in fiecare gogosar, se sparg de asemenea in fiecare cate un ou, se pudreaza cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt. Se lasa la cuptor 30-40min sau pana se coaguleaza oul. Se scot pe farfurii ornate cu restul ingredientelor ramase si salata verde apoi se serveste.

Pofta buna!

Incearca si Tarta cu praz, branzeturi si sunculita
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.