Aperitive cu branza

Reteta Rulada de spanac cu somom afumat si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
dansatorii postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Rulada de spanac cu somom afumat si cascaval este un aperitiv deosebit de delicios, perfect pentru orice sarbatoare sau petrecere. Este o reteta culinara de rulada aperitiv foarte asepctuoasa.

ingrediente

   2 pungi spanac congelat de 400 gr Bonduelle
   cascaval (am folosit sofia de la delaco)
   6 file somon afumat
   4 linguri crema de branza cu smantana DELACO
   sare
   piper de la Kotanyi
   ulei
   4 oua
   2 capatani usturoi

mod de preparare

Spanacul se lasa la temperatura camerei,cca 1 ora, il trecem pe sub un jet de apa, il lasam sa se scurga de apa si adaugam crema de branza cu smantana, ouale, usturoiul pisat, piper si sare dupa gust.




Se amesteca toate, asezam intr o tava unsa cu ulei, hartie ptr copt si o dam la cuptor cam 20 minute, dupa care cascavalul ras se pune deasupra si se da la cuoptor cca 5 minute ptr a se topi.




Se scoate foaia de spanac din cuptor, se pune fileul de somon, se ruleaza foarte bine strans si se lasa la racit cam 1 ora ptr a se putea taia bine.
Pofta buna !


Rulada se spanac cu somon afumat se serveste ca si aperitv.

Incearca si Tartine cu cascaval si boia
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu somom afumat si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.