Am impartit aluatul in 2 si am intins 2 foi una mai mare decat tava, iar una exact cat tava. Am pus puiul, taiat bucatele mici, in tigaia de teflon in
Am impartit aluatul in 2 si am intins 2 foi una mai mare decat tava, iar una exact cat tava. Am pus puiul, taiat bucatele mici, in tigaia de teflon incinsa. Dupa ce s-a albit am pus restul legumelor si le-am lasat pana s-a rumenit puiul la care am adaugat sare si busuioc. Am pus foaia mai mare in tava si am pus pe fund 1/3 din cascavalul ras (pe razatoarea mare). Am pus peste umplutura si apoi am pus peste restul de 1/3 din cascaval. Am impachetat cu marginile foii si am acoperit totul cu foaia mai mica, dupa care am intepat-o cu furculita. Am pus placinta la cuptor la 180 grade pana s-a intarit foaia de sus, adic aproximativ 30 de minute. Am scos tava si am pus restul de cascaval, am bagat inapoi in cuptor la 250 grade 5 minute (pana s-a topit cascavalul ) am scos din nou si am ornat cu ardei rosu, dupa care am mai dat la cuptor inca 10 minute la 180 grade.
Am mancat-o cu sos facut dintr-o rosie pasata in blender cu sare, piper, busuioc si 2 cani de apa. Am lasat la fiert pana scade apa. Am servit placinta calda cu sos de rosii cu busuioc.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm preluat reteta de la bucataras Jamila dar am dublat cantitatile, astfel incat sa obtin doua chec-uri. Au iesit atat de...
Chec "Zebra"Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii