Rulouri din pulpe de pui

Un aperitiv plin de culoare si savoare!

Portii
5
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Rulouri din pulpe de pui

Ingrediente

  • 5 pulpe dezosate de pui
  • o legatura mare de patrunjel,
  • o limgura de ulei de Masline negre
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • o lingurita de legume deshidratate
  • piper
  • un ardei kapia copt, curatat si fasiat
  • 3-4 felii sutiri de cascaval
  • cateva scobitori din bambus
  • 100 ml vin roze

Mod de preparare

Pulpele de pui spalate si zvantate se subtiaza uniform cu lama unui cutit in partile mai carnoase,apoi se sareaza pipereaza si condimenteaza. Patrunjuelul taiat se blenduieste cu un praf de sare o lingura de ulei de masline, 3 catei de usturoi si o lingura de vin roze.

Pe fiecare bucata de pulpa se asaza cate o fasie de cascaval, fasie de ardei cot, iar o fasie de cascaval si api se aseaza un strat de verdeata blenduita, se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori.Fiecare rulou se aseaza unul langa altul intr-o tavita ingusta si inalta(gen cozonac), se stropesc deasupra cu un pic de ulei, se toarna vinul roze,se complreteaza cu apa rece pana aproape sa acopere rulourile,se presara un p0raf de sare, piper, felii de usturoi,foile de dafin, o lingurita din amestecul de verdeata si se da la cuptor cca 30 minute, sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Frunze de vita oparite
1
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Sos de mere cu smantana
2
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
3
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
4
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Copanele in fulgi de porumb la cuptor
Bucataras.RO

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Copanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...

Copanele in fulgi de porumb la cuptor
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise