Taco mexican este vedeta strazilor din Mexic; se prepara cu o varietate generoasa de umpluturi cuprinse intr-o lipie de porumb.
Taco mexican este vedeta strazilor din Mexic; se prepara cu o varietate generoasa de umpluturi cuprinse intr-o lipie de porumb.
Asezati fleica intr-un vas mare de yena. Intr-un bol mediu amestecati otetul, sosul de soia, 4 catei de usturoi, zeama de la doua lime si uleiul de masline. Asezonati cu sare si piper negru, piper alb, praf de usturoi, boia iute, oregano si chimion. Amestecati bine apoi turnati amestecul peste fleica. Intoarceti fleica pentru a o acoperi peste tot cu sos. Acoperiti cu o folie de plastic si lasati la marinat de la 1 la 8 ore.
Intr-un bol mic, amestecati ceapa tocata, coriandru si zeama de la 1 lime. Puneti deoparte amestecul de ceapa.
Tapetati o tigaie cu hartie de copt si asezati rosiile, ceapa, ardeii si 4 catei de usturoi. Dati-le la cuptor pentru 20 minute. Faceti un piure omogen din legume(eventual cu blenderul), asezonandu-le cu sare si piper.
Incalziti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Taiati fleica marinata cuburi sau fasii. Caliti bucatile amestecand constant pana cand carnea e facuta, iar lichidul s-a evaporate aproape in intregime.
Inclaiti tortillas sau lipiile intr-o tigaie pentru un minut pe fiecare parte pentru a le face mai pliabile. Aranjati doua sau trei tortillas pe o farfurie si puneti un strat generos de carne peste ele. Aseati deasupra amestecul de ceapa si o lingura cu varf de piure de legume.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii