Aperitive cu carne

Reteta Terina de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
Carmen-Ana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Terina de pui este un aperitiv festiv potrivit in sezonul rece. Terina de pui este o alternativa la clasicele racituri.

ingrediente

   2 piepti de pui dezosati
   2 cepe
   1 plic gelatina
   1 leg.patrunjel verde
   piper macinat
   condiment baza pt mancaruri

mod de preparare

Ceapa se curata de foi,se spala si se taie julien.
Patrunjelul spalat si uscat se taie marunt.
Pieptii de pui se fierb,apoi se taie cubulete dupa racire.
Gelatina se hidrateaza in 3 linguri de apa rece,apoi se rastoarna peste 100 ml de zeama ramasa de la fierberea pieptilor de pui.
Se pune pe foc mic si se lasa pana incepe sa fiarba,apoi se lasa la racit 1-2 minute.
Intr-un bol amestecam carnea de pui,ceapa,patrunjelul ,piper macinat si condiment dupa gust,apoi adaugam si gelatina si amestecam lejer.

Tapetam una-doua forme de terina (depinde marimea) cu folie si rasturnam usor compozitia de terina.
Nivelam cu lama unui cutit si tinem la rece 2-3 ore.
Dupa ce s-a intarit,putem felia terina.




Functiile noului Philips Multicooker care ma atrag sunt Boil si Stew !


Terina de pui se serveste rece, in compania altor aperitive.


Incearca si Budinca de clatite cu carne, branza si cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Terina de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.