Aperitive cu carne

Chiftele din carne si legume, la cuptor

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 
Mirela0911 postat de
Postat pe: 29-05-2017
Adaugă în cartea de bucate
Retete dietetice Sunt foarte bune chiftelele mai ales ca sunt pregatite la cuptor.

ingrediente

8 portii

   cca. 600 g amestec carne (porc+pui)
   sare, piper dupa gust
   1 ceapa mare
   3-4 catei usturoi
   2 cartofi potriviti
   1 morcov mare
   2 oua
   1 lg pesmet
   patrunjel tocat

mod de preparare

Ceapa si cartofii se curata si se dau pe razatoarea cu gauri mici, apoi se storc. Morcovul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari, iar usturoiul se piseaza. Carnea tocata se amesteca impreuna cu ceapa, usturoiul, cartofii, morcovul, ouale si patrunjelul tocat. Se adauga pesmetul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine. Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt. Se ung mainile cu putin ulei si se ia din compozitie. Se formeaza bilute, apoi se aplatizeaza usor. Se asaza in tava si se dau la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca. 30 de minute, timp in care se vor intoarce pe partea cealalta. Se servesc calde, ca atare, alaturi de rosii, castraveti, ridichi, sau pot fi servite alaturi de un sos de rosii. Pofta buna!
Incearca si Rozete cu carne si branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne si legume, la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite