O reteta usoara si rapida
Se ung foile de placinta cu ulei de susan, apoi se asaza in straturi 6 foi una peste alta si se taie foile in patratele de circa 10 cm. Se pun foile in forma de briose unsa si se modeleaza sub forma unor cosulete.
Se dau la cuptor 5-8 minute pana ce devin rumene.
Se fierb oualele de prepelita si se lasa la racit si se curata de coaja.
Se trag la tigaie in putin ulei de masline legumele asezonate cu sare, piper si pudra de usturoi.
Cand sunt gata legumele, se adauga cascavalul ras si se amesteca.
Se umplu cosuletele cu amestecul de legume si se orneaza cu jumatati de oua de prepelita, rosii cherry si masline.
Pofta buna !
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaDaca va plac prajiturile cu branza dulce si vanilie atunci cred ca o sa va placa si bunatatea asta cu piersici.....cam o...
Prajitura cu branza dulce si piersici din compotIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii