Se ung foile de placinta cu ulei de susan, apoi se asaza in straturi 6 foi una peste alta si se taie foile in patratele de circa 10 cm. Se pun foile in forma de briose unsa si se modeleaza sub forma unor cosulete.
Se dau la cuptor 5-8 minute pana ce devin rumene.
Se fierb oualele de prepelita si se lasa la racit si se curata de coaja.
Se trag la tigaie in putin ulei de masline legumele asezonate cu sare, piper si pudra de usturoi.
Cand sunt gata legumele, se adauga cascavalul ras si se amesteca.
Se umplu cosuletele cu amestecul de legume si se orneaza cu jumatati de oua de prepelita, rosii cherry si masline.
Pofta buna !
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe