Bruschetele sunt delicioase. Pentru a prepara acaest aperitiv aveti nevoie de o bagheta, rosii, usturoi si ulei de masline.
Bruschetele sunt delicioase. Iata cum se prepara aceste aperitive:
1.Se taie bagheta felii, care se pun intr-o tava.Se incinge cuptorul si se baga tava cu feliile de bagheta sa se rumeneasca putin, la foc mediu.
2. Intre timp, rosiile se spala si se taie cubulete, se presara frunze de busuioc verde si se stropesc cu uleiul de masline .
3.Se curata usturoiul si se piseaza bine, apoi se adauha peste rosiile din bol, impreuna cu sarea, piperul , cimbrul si busuiocul uscat. Se amesteca usor si dupa ce s-au scos feliile de bagheta rumenite, se orneaza cu rosiile pregatite. Se mai presara busuioc verde.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii