Modalitatea de preparare a rosiilor umplute cu carne de peste este foarte simpla. Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet.Se taie marunt carnea de peste, fiarta sau fripta, din care am indepartat in prealabil oasele.Se amesteca carnea cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur. Rosiile umplute cu carne de peste contin multe vitamine si minerale benefice atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Rosiile umplute cu carne de peste reprezinta un aperitiv usor de digerat si foarte sanatos. Pentru decor puteti pune deasupre cascaval razuit.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe