Aperitive

Reteta Briose aperitiv

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Laly postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Briose cu capsuni (reteta video)"
 
Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet. Peste lapte se pun pe rand: uleiul, sa

ingrediente

   1oo gr kaizer
   bacon
   carnati
   pastrama sau ce mezeluri preferati
   100 gr masline verzi si negre
   250 gr faina
   50 gr cascaval ras
   250 ml lapte
   50 ml ulei
   1 ou
   1/2 pachet de drojdie
   1 lingurita sare
   1 ou pentru uns

mod de preparare

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet. Peste lapte se pun pe rand: uleiul, sarea, oul si maslinele. Se pune si kaizerul. Se adauga faina si se mesteca cu o lingura de lemn pana se incorporeaza complet.





Se tapeteaza forme de briose cu hartiute speciale (cine nu are forme de briose poate pune compozitia in tava de cozonac sau forma de tort,etc). Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos la suprafata. Cu cateva minute inainte de a le scoate din cuptor se ung cu oul batut.

Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.


Alte retete recomandate:
Incearca si Sandwich
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.