Conserve de iarna

Reteta Ardei pentru umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
LIDIA.P postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ardeii spalati, curatati si scursi de apa, se pun intr-un vas (lighean). Pe o coala mare de hirtie sau in alt vas se amesteca bine o parte de zahar cu

ingrediente

   ardei gras
   sare
   zahar

mod de preparare

Ardeii spalati, curatati si scursi de apa, se pun intr-un vas (lighean). Pe o coala mare de hirtie sau in alt vas se amesteca bine o parte de zahar cu o parte de sare. (1/4 Kg. sare si 1/4 Kg. zahar, depinde de cantitatea de ardei. In fiecare ardei se punem cite o lingura din amestecul de sare-zahar. Se lasa ardeii in lighenas pina a doua zi, acoperiti cu un servet. Se asaza apoi ardeii unul in altul si se pun in borcan (indiferent de marimea acestuia), se acopera cu zeama pe care au lasat-o in vas. Se leaga borcanul cu celofan si se asaza la camara.
Inainte de folosire se spala cu apa rece.
Incearca si Ardei iuti in ulei de masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite