Conserve de iarna

Reteta Ardei pentru umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
LIDIA.P postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ardeii spalati, curatati si scursi de apa, se pun intr-un vas (lighean). Pe o coala mare de hirtie sau in alt vas se amesteca bine o parte de zahar cu

ingrediente

   ardei gras
   sare
   zahar

mod de preparare

Ardeii spalati, curatati si scursi de apa, se pun intr-un vas (lighean). Pe o coala mare de hirtie sau in alt vas se amesteca bine o parte de zahar cu o parte de sare. (1/4 Kg. sare si 1/4 Kg. zahar, depinde de cantitatea de ardei. In fiecare ardei se punem cite o lingura din amestecul de sare-zahar. Se lasa ardeii in lighenas pina a doua zi, acoperiti cu un servet. Se asaza apoi ardeii unul in altul si se pun in borcan (indiferent de marimea acestuia), se acopera cu zeama pe care au lasat-o in vas. Se leaga borcanul cu celofan si se asaza la camara.
Inainte de folosire se spala cu apa rece.
Incearca si Pasta de ardei rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.