Conserve de iarna

Reteta Pasta picanta de gogosari si capia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
beatricecristian postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tahini - pasta de susan (reteta video)"
 
Pasta picanta de gogosari si capia este o reteta simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta culinara trebuie sa folositi 3 kg de ardei capia si gogosari.

ingrediente

   3 kg de ardei capia si gogosari
   3 linguri sare grunjoasa
   200 ml ulei
   2 linguri zahar
   piper si boia iute

mod de preparare

Se spala gogosarii si ardeii capia.
Se scot cotoarele si se curata bine apoi se dau prin masina de tocat.
Intr-o oala cu fund dublu punem uleiul la incalzit. Adaugam ardeii si gogosarii tocati, sarea, zaharul, piperul si boiaua iute, dupa gust. Se fierb cam 45 min, amestecand sa nu se prinda de fundul cratitei.
Spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs. Se umplu borcanele cu pasta obtinuta, se capseaza si se pun intr-o patura groasa, le acoperim bine,bine, si le lasam 2 zile.
Le depozitam in loc uscat si racoros.


Se foloseste la ciorbe, sosuri cu carne, sosuri pentru paste, tocanite, pilaf.

Incearca si Rosii intregi in sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta picanta de gogosari si capia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.