Conserve de iarna

Reteta Rosii sterilizate in apa cu sare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
EugeniaAvanu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ardei umpluti cu branza si rosii"
 
Rosiile sterilizate in apa cu sare pot inlocui cu succes rosiile proaspete in anotimpul rece.

ingrediente

   rosii mici
   apa
   sare

mod de preparare

Se aleg rosii mici, rotunde, carnoase, proaspete si foarte tari. Se curata de codite, se spala, se aseaza pe o sita ca sa se scurga bine apa. Cand s-au zvantat, se inteapa cu o scobitoare, de 3-4 ori fiecare, pentru a le patrunde saramura si se aseaza in borcoane, cu grija, fara a le indesa. Se prepara o saramura dintr-o lingura rasa de sare la un litru de apa si se lasa pe foc pana clocoteste. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se toarna peste rosii. Se sterilizeaza in prima zi 25 minute, iar a doua zi 10 minute.


Rosiile sterilizate in apa se pot folosi la ciorbe, sosuri sau alte mancaruri.

Incearca si Ardei grasi umpluti cu varza si conopida
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii sterilizate in apa cu sare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
apa
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.