Conserve in otet

Reteta Sfecla rosie la otet

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
gatire reteta 2h 
dyadya postat de
Postat pe: 17-09-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Prajitura cu Sfecla Rosie si Nuci (Reteta Video)"
 
Este extrem de gustoasa, recomand sa o incercati!

ingrediente

6 portii

   4 kg de sfecla rosie
   1 litru de apa plata
   500 ml otet
   100 ml ulei
   2-3 linguri cu zahar
   2-3 lingurite cu sare sau dupa gust

mod de preparare

Spalam bine radacinile de sfecla, le asezam intr-o/un tava/vas pentru cuptor si le coacem la 150 de grade pentru aproximativ 90-100 de minute (atat cat sa se patrunda bine). Le lasam apoi sa se raceasca putin, dupa care le curatam de coaja. Le putem taia in felii, in cuburi mici sau le trecem pe razatoare. Cu o lingura, umplem borcanele (bine spalate si uscate in prealabil) cu sfecla maruntita. Punem apa la fiert, adaugam sarea si zaharul amestecand pana la topirea completa a acestora, iar in momentul in care incepe sa fiarba oprim focul, adaugand otetul si uleiul si amestecand pana la omogenizarea completa. Solutia astfel obtinuta o turnam peste sfecla. Strangem bine capacele si pastram borcanele intr-un loc racoros.
Incearca si Castraveţi bulgăreşti reţetă (fara conservanti)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la otet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve in otet

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.