Capsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru a păstra aroma de vară pe tot parcursul anului.
Spalam capsunile si le dam jos coditele daca au dupa care le lasam sa se scurga de apa. Pregatim cateva borcane curate(spalate si scurse bine de apa). Adaugam capsuni in borcan 3/4 lasand loc pt felia de lamaie.
In fiecare borcan punem cate o lingura de zahar si deasupra cate o feliuta de lamaie. Peste lamaie punem din nou dar de data asta cate o lingurita de zahar. Inchidem bine borcanele cu capace si le bagam la congelator la iernat. Ele vor ramane intregi si dulci.http://shabbychicshop.ro/cutii-metalice-si-cutii-cadou/873-cutie-tip-valiza.html
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii