salata se potriveste foarte bine alaturi de friptura...
Legumele se spala si se curata. Se taie gogonelele cuburi, ardeii grasi si capia se taie bastonase, conopida se desface in buchetele mici. Morcovii i-am taiat la robot in felii subtiri, telina, am taiat-o in felii groase si apoi am dat la robot feliile grose pentru a scoate felii subtiri, aproximativ la fel ca si morvcovii, ceapa am dat-o si pe ea prin robot pentru a fi feliata pestisor subtire. Se amesteca toate ingredientele pentru oparit legumele, se pun pe foc iar cand da in clocot se adauga pe rand fiecare fel de legume si se lasa la fiert 5 minute din momentul in care incep sa fiarba. Se pun in strecuratoare si se lasa la scurs. Dupa ce au fost oparite toate legumele si scurse, se amesteca usor. Pentru sosul de mustar: am procedat ca la orice maioneza...am turnat in fir subtire uleiul in timp ce mixam mustarul. La urma am adaugat mierea. Am pus maioneza din mustar peste legumele caldute si am amestecat. Compozitia am pus-o in borcane sterile, am pus capace si am acoperit borcanele pana a doua zi cu o patura. Se depoziteaza in camara. Sa va fie de bine!! 1.eu nu am avut legumele cantarite exact la 1 kg...au fost cu plus150-250 gr mai mult... 2.cand se pune salata in borcane,se preseaza cu dosul unei linguri in compozitie, iar deasupra se pune cate o lingura ulei
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii