O pizza excelenta, gustoasa, cu multe legume, pentru persoane care nu consuma carne, dar si pentru zile de post, cand se poate inlocui cascavalul normal cu cel de post!
Se desface aluatul din pachet, se intinde pe tava de la aragaz, iar marginile se rasucesc in interior, se pune sosul de rosii deasupra pe toata suprafata dupa care se lasa deoparte.
Conopida si brocoli desfacute in buchetele mici, spalate sub jet de apa rece, se oparesc in apa cu sare pentru 3-4 min, apoi se scot sa se scurga bine.
Daca morcovul este proaspat, se curata, se spala, se taie rondele fine, dupa care se opareste si el. In tava cu aluat se pun conopida, brocoli, ciupercile scurse si clatite cu apa rece, morcovul, dovlecelul taiat rondele fine, ardeiul kapia tot rondele, jumatati de rosii, se pudreaza sare deasupra, oregano, apoi cascavalul ras din belsug. Optional din loc in loc se pun rondele de ardei iute. Se lasa la cuptor 30 min, apoi se serveste calda cu ketchup.
Pofta buna!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...
Briose aperitivOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii