Budinci

Jeleu cu capsuni si proseco

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Inimioare de jeleu"
 
Jeleul cu capsuni si proseco este un desert perfect pentru o petrecere sau pentru o dupa-amiaza de mai. Pentru varianta non-alcoolica proseco poate fi inlocuit cu suc de mere.

ingrediente

   450g proseco
   sampanie sau suc de mere
   1 plic de gelatina
   50g zahar
   Sucul de la o lamaie
   340g capsuni
   Frunze de menta

mod de preparare

Dizolvati gelatina in jumatate din cantitatea de proseco si lasati 10 minute. Puneti niste apa la fiert, si asezati vasul cu gelatina intr-un cos pentru gatit la aburi. Dupa ce s-a topit gelatina adaugati zaharul si cealalta cantitate de proseco.




Staorceti sucul de la lamaie printro strecuratoare intr-o cana gradata, si adaugati amestecul cu proseco. Asezati capsunile taiate bucatele 9sau pasate) intr-un vas, sau impartiti-le in vase mai mici, dupa preferinte, si turnati amestecul. Bagati la frigider si lasati cel putin 6 ore. Eu va sugerez sa il faceti cu o zi inainte sa fie servit.


Se serveste rece, cu capsuni proaspete alaturi si decorat cu frunze de menta.

Incearca si Gris cu scortisoara
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu cu capsuni si proseco" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite