1.Bati frisca lichida cu mixerul pana devine spuma. Amesteci treptat mascarponele cu frisca,iar cand s-a omogenizat compozitia, adaugi galbenusurile si amesteci pana cand se incorporeaza.
2. Albusurile se bat spuma cu putina sare, adaugi 50g din zaharul pudra, zaharul vanilat, apoi le incorporezi in crema de mascarpone.
3. Amesteci 150ml de apa calda cu zaharul pudra ramas, si cu 50ml de lichior de migdale Disaronno. Sfarami biscuitii Amaretti in acest sirop-lasa vreo 5-6 bucati pentru decor-si incepi samontezi paharele.
4. Intr-un pahar, pui amaretti insiropati,un strat generos de crema, unul de amaretti si inca unul de crema.
Dai la rece maxim 3 ore.
Inainte sa-l servesti, il pudrezi cu cafea si ciocolata din belsug.
Sa nu uiti sa adaugi la fiecare pahar cate-un amaretti ;-)
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe