Creme

Reteta Sarlota

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana ce compozitia creste si se albeste. Se toarna apoi laptele cate putin si se amesteca pe fo

ingrediente

   80 gr zahar tos
   5 oua
   600 gr lapte
   1 plic zahar vanilat
   100 gr ciocolata sau cacao

mod de preparare




Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana ce compozitia creste si se albeste. Se toarna apoi laptele cate putin si se amesteca pe foc mic, pana se ingroasa. Se trece crema prin sita si se amesteca apoi cu ciocolata rasa sau cacaua si cu esenta de cafea sau portocala. Se adauga albusurile batute spuma si se pune crema la rece.
Se serveste dupa ce s-a intarit.


Alte retete:





Ciocolata de casa


Lapte de pasare


Cozonac moldovenesc
Incearca si Crema de ananas
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.