Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornulete de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cornulete de post este o reteta de prajituri care poate fi pregatita si in post, dar si in preioadele de peste an. Este o reteta simpla.

ingrediente

   1 cana ulei
   1/2 cana cu apa
   25 g drojdie
   2 lingurite cu zahar
   coaja de portocala rasa
   vanilie
   faina cat cuprinde
   rahat -pentru umplutura
   zahar farin vanilat – pentru finisare

mod de preparare

Se dizolva drojdia cu zaharul in apa,se adauga uleiul si restul ingredientelor si se amesteca foarte bine.
Se lasa sa dospeasca putin apoi se formeaza triunghiuri care se umplu cu fasii de rahat. Se ruleaza cornuletele si se pun intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coc 25-30 minute in cuptorul deja incins.
Cat sunt calde cornuletele de post se trec prin zahar farin.


Cornuletele de post sunt un desert gustos si merg foarte bine cu lapte, ceai sau cafea. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:

Incearca si Fursecuri simple
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.