pentru retete de primavara! Miros si aroma de capsuni imbratisate de fragezimea acestor fursecuri!!
Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra si oul intreg apoi cu galbenusurile si esenta .Se amesteca faina cu amidonul si se toarna in compozitie mixand bine pana la o omogenizare perfecta.Se umple pistolul special pentru fursecuri si se aseaza unul langa altul in tava neunsa.Se coc 3 minute la foc iute apoi pana la 20 minute,la foc potrivit.Se scot fierbinti cu o spatula din tava ,se lasa sa se raceasca apoi le decoram cu jumatati de capsuni trase in ciocolata amaruie si decorate cu ciocolata alba Pofta buna !
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii