Reteta de fursecuri cu Nutella va impresiona la orice ocazie speciala, fie Valentines, Paste sau Craciun. Pot fi serviti ca atare sau ca sandwichuri cu Nutella, un deliciu culinar!
Mixati impreuna untul, Nutella si zaharul pana devin o crema pufoasa si aerata. Adaugati oul si esenta de vanilie, amestecati in continuare pana sunt bine incorporate.
Intr-un alt bol pentru mixer, amestecati faina impreuna cu praful de copt si sarea.
Adaugati putin cate putin din ingredientele uscate in crema pufoasa, mixand in continuare la viteza mica, pana obtineti un aluat fraged.
Daca totusi aluatul vi se pare prea uscat si faramicios, puteti adauga putina smantana pentru frisca, atat ca sa inchege bine aluatul.
Intindenti aluatul de fursecuri pe o suprafata cu faina, si intindeti-l intr-o foaie de 1 cm grosime. Nu uitati sa dati cu faina si pe sucitor :).
Folosind formele pentru fursecuri, taiati aluatul dupa preferinte. Pentru ca se apropie Valentine’s Day dar si Dragobetele, va sugerez sa folositi inimioara.
Formele taiate, le puneti intr-o tava acoperita cu hartie de copt, dupa care le puneti in cuptorul deja incalzit, la 200 grade Celsius, unde le lasati pentru aproximativ 12 minute, in functie de cuptorul fiecaruia.
Dupa ce sunt coapte, fursecurile se pot orna dupa imaginatia fiecaruia. Pentru inspiratie poti vizualiza galeria atasata.
Se pot servi ca atare, sau se pot servi ca si sandwichuri cu Nutella: lipiti doua fursecuri cu Nutella intre ele.
Pofta buna!
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEu fac doua feluri de aluat de foietaj cu branza, dar acesta imi place in mod deosebit si se face mai usor. Pe celalalt l-am...
Aluat de foietaj cu branza sarataIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii