Prajituri

Reteta Negresa in pijama

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Dupa ce s-a copt si s-a racorit, peste negresa in pijama se toarna siropul lasat si se da la rece.

ingrediente

   1 pachet de unt
   4 oua
   3 linguri de cacao
   2 cani de zahar
   o cana de faina
   ½ de cana de lapte
   o lingurita de bicarbonat si
   arome

mod de preparare

Pentru negresa in pijama se pun la fiert laptele, zaharul si cacaoa. Dupa ce a clocotit, o cana se da la rece si in rest se adauga untul, bicarbonatul, faina, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma. Se coace la foc potrivit, in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.


Dupa ce s-a copt si s-a racorit, peste negresa in pijama se toarna siropul lasat si se da la rece, apoi se poate servi.

Incearca si Prajitura cu nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa in pijama" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.