Torturi

Reteta Tort crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
w_26443 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un vas baine marie punem ciocolata, cacao, lapte, unt si le topim. Batem galbenusele si adaugam la crema, amestecand repede si bine. Lasam
un pi

ingrediente

   200 gr. ciocolata amaruie rupta bucatele
   3 linguri cacao
   1/4 pahar lapte
   200 gr. unt
   8 oua
   tava rotunda 28 cm. unsa bine care se potriveste si la servit
   cuptor
   incins la 180 grade

mod de preparare

Intr-un vas baine marie punem ciocolata, cacao, lapte, unt si le topim. Batem galbenusele si adaugam la crema, amestecand repede si bine. Lasam
un pic sa racoreasca. Batem albusurile cu zaharul spuma tare si adaugam amestecand cu grija in crema. Punem la o parte 1/3 din amestec, restul turnam in tava si coacem 40 de minute (pina iese scobitoarea uscata) racim, ungem deasupra restul de crema, si punem cateva ore in frigider sa se raceasca bine inainte de servire.
Incearca si Tort cu crema de portocale si frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort crema de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.