Mancaruri cu carne

Reteta Cosulete cu carne tocata si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cosuletele cu carne si legume sunt delicioase si bune de servit la pranz. Reteta are la baza cateva ingrediente: carne tocata, legume, sare, piper si oua.

ingrediente

   500 g carne tocata amestec
   2-3 morcovi
   100-150 g mazare
   o jumatate de telina
   2 oua
   margarina
   100 g cascaval
   o legatura verdeata
   sare
   piper
   cimbru

mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu sare, piper si oua. Se fac bilute mai mari care se turtesc si se formeaza niste adancituri, astfel incat sa rezulte niste cosulete. Se pun la cuptor intr-o tava unsa cu margarina pana se intaresc putin. Se spala legumele, se curata si se fierb.




Fierte, se trec prin razatoare. Dupa ce s-au mai racit cosuletele, se umplu cu amestecul de legume si se presara cu cascavalul ras. Se pun la cuptor si se gratineaza.




Va iesi un aperitiv cu carne tocata delicios.


Pot fi servite imediat.




Alte retete recomandate:




Drob de pui




Ciulama de ciuperci




Placinta cu mere

Incearca si Sarmale moldovenesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu carne tocata si legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.