Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete in sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Aceasta delicioasa reteta se prepara din spanac, rosii cherry, ciuperci, ceapa, unt, orez, supa, condimente, cotlete de porc si vin alb.

ingrediente

   150 gr spanac
   100 gr rosii cherry
   200 gr ciuperci
   2 cepe
   2 linguri unt
   200 gr orez
   400 ml supa
   sare
   piper
   4 cotlete de porc
   2 linguri ulei
   3 linguri smantana
   150 ml vin alb

mod de preparare

Se topeste untul si se pun la calit ceapa tocata marunt, orezul si se stinge totul cu supa. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la inabusit 15 minute. Se amesteca spanacul cu rosiile taiate in jumatati si orez, sa condimenteaza si se lasa pe foc 1-2 minute. Cotletele se sterg, se pipereaza si se prajesc in ulei, pe fiecare parte. Se sareaza bine, apoi se scot si se pastreaza la cald. Se prajesc ciupercile feliate si feliile de ceapa, 4 minute, se adauga smantana, vinul si se da in clocot 2-3 minute.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci cu mamaliga

Incearca si Mancare de cartofi cu afumatura
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete in sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.