Se topeste untul si se pun la calit ceapa tocata marunt, orezul si se stinge totul cu supa. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la inabusit 15 minute. Se amesteca spanacul cu rosiile taiate in jumatati si orez, sa condimenteaza si se lasa pe foc 1-2 minute. Cotletele se sterg, se pipereaza si se prajesc in ulei, pe fiecare parte. Se sareaza bine, apoi se scot si se pastreaza la cald. Se prajesc ciupercile feliate si feliile de ceapa, 4 minute, se adauga smantana, vinul si se da in clocot 2-3 minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe