Mancaruri cu carne

Friptura de miel cu cimbru si vin alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare, boia, cimbru si piper, dupa gust si s

ingrediente

   1 1/2 kg carne
   100 g unt
   1 ceapa
   1 morcov
   100 g costita afumata
   1 pahar cu vin alb
   1 ceasca zeama de carne concentrata
   sare
   piper
   cimbru
   boia dulce
   sote de legume sau alta garnitura

mod de preparare

Se scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare, boia, cimbru si piper, dupa gust si se leaga cu sforicica. Se asaza in tava cu zeama de carne. Se toarna vinul peste carne, se adauga untul si se rumeneste 45-60 minute. Se strecoara sosul. Se scoate sforicica. Se taie felii.
Se serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau salate.
Incearca si Tocanita cu muschiulet de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu cimbru si vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite