Intr-o oala punem la fiert: ceapa, usturoiul si lamaia. Le lasam pana se amesetca un pic mirosurile. Cand simtim aroma punem pieptul de pui. Dupa ce
Intr-o oala punem la fiert: ceapa, usturoiul si lamaia. Le lasam pana se amesetca un pic mirosurile. Cand simtim aroma punem pieptul de pui. Dupa ce pieptul a fiert, se scoate pe o farfurie, se acopera si se lasa la odihnit. Zeama in care a fiert se strecoara si se pune din nou la fiert pana se evapora apa si cantitatea scade cam la jumatate. Se adauga apoi legumele si se lasa la fiert, cat sa devina un pic crocante. Se toarna vinul si frisca si se mai lasa sa scada un pic. Se potriveste de sare si piper si se inchide focul.
Se serveste cu bruschette si lamaie.
Alte retete culinare recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii