Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui cu legume in vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
droopina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Nuggets din piept de pui-reteta video"
 
Intr-o oala punem la fiert: ceapa, usturoiul si lamaia. Le lasam pana se amesetca un pic mirosurile. Cand simtim aroma punem pieptul de pui. Dupa ce

ingrediente

Pentru supa de baza:
   piept de pui
   1/2 lamaie
   2-3 catei de usturoi
   1 ceapa
Pentru sosul cu legume:
   legume proaspete
   1/2 pahar vin demidulce sau dulce
   cca 200 ml frisca lichida

mod de preparare




Intr-o oala punem la fiert: ceapa, usturoiul si lamaia. Le lasam pana se amesetca un pic mirosurile. Cand simtim aroma punem pieptul de pui. Dupa ce pieptul a fiert, se scoate pe o farfurie, se acopera si se lasa la odihnit. Zeama in care a fiert se strecoara si se pune din nou la fiert pana se evapora apa si cantitatea scade cam la jumatate. Se adauga apoi legumele si se lasa la fiert, cat sa devina un pic crocante. Se toarna vinul si frisca si se mai lasa sa scada un pic. Se potriveste de sare si piper si se inchide focul.




Se serveste cu bruschette si lamaie.


Alte retete culinare recomandate

Incearca si Souvlaki de pui cu tzatziki si orez grecesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume in vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.