Reteta asta o facem foarte des, duminica. E MI-NU-NA-TA!!!
Amestecam intr-un castron toate ingredientele si facem ca o pasta. Spalam puiul si il pregatim cu picioarele in sus pe o tava, pentru a putea fi "masat". Facem cate un "buzunaras" in fiecare parte a pieptului si bagam din pasta facuta, cu mana si aplatizam. Ungem apoi foarte bine tot puiul, fara sa ramana niciun locsor liber. :) Punem puiul intr-o tava cu putin ulei si apa si il bagam in cupotul incins in prealabil, la 180 grade C, acoperind tava cu folie de aluminiu. Dupa o ora aproximativ, eliminam folia si stropim puiul cu compozitia din tava, procedura pe care o vom face tot la 30 de minute, pana este facut.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoMos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)
Fursecuri cu cacao si bananeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii