Pentru pulpa impanata de vitel morcovii si telina se curata, se spala, se taie fasii (pentru impanat) si felii (pentru sos). Usturoiul se curata si se spala.
Pentru pulpa impanata de vitel morcovii si telina se curata, se spala, se taie fasii (pentru impanat) si felii (pentru sos). Usturoiul se curata si se spala. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa se spala, se impaneaza cu telina, morcovi, slanina, usturoi. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pulpa impanata se frige in cuptor intr-o tava cu ulei, 100 ml apa, morcovi, telina, ceapa, enibahar, sare si piper dupa gust. Carnea se rumeneste pe ambele parti, se scoate separat. In jiul ramas se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, 25 ml vin, 200 ml apa fiarta si se fierbe cca 10-12 minute. La final, se adauga restul de vin si zahar.
Pulpa impanata de vitel se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCe stim despre biscuiti ? Istoria nu ne spune exact cand a fost copt primul biscuit, insa se stie ca oamenii preistorici...
Biscuiti Amaretti cu piure de castaneIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii