Rulourile de porc sunt delicioase si foarte simplu de facut. Puteti varia ingredientele, adica puteti folosi in loca de carne de porc, carne de curcan sau alt fel de carne. Cartofii si morcosvii se dau pe razatoarea mare. Ceapa verde si usturoiul se taie marunt, la fel faceti si cu sunca afumata si cu branza.
Carnea de porc, fara os, o taiati in bucatele potrivite pentru a le putea rula. Puneti ingredietele pe carnea de porc si faceti un rulou potrivit, prins bine cu doua scobitori. Condimentati rulourile de porc si puneti-le in cuptorul incins timp de o ora jumatate intr-o tava cu apa si ulei.
Rulourile de porc se servesc calde cu garnitura de cartofi natur.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe