Se scoate capacul la ardei, se curata de semintele si se spala bine. Ceapa, usturoiul si morcovii se curata si se sapala. Tocam ceapa, morcovii si ust
Se scoate capacul la ardei, se curata de semintele si se spala bine. Ceapa, usturoiul si morcovii se curata si se sapala. Tocam ceapa, morcovii si usturoiul. Le punem intr-un vas cu ceva ulei, lasam putin la prajit. Cand legumele incep a se rumeni usor, adaugam orezul, sarea, piperul si ce alte condimente mai doriti (eu mai adaug si chili). Mai amestecam putintel si adaugam verdeata. Lasam la racorit. Carnea macinata o condimentam, adaugam oul, amestecul prajit si framantam. Cu aceasta pasta umplem ardeii. Peste ardei punem sosul de rosii si o cana mare de apa. Ii acoperim si ii lasam la foc domol cam 45minute - 1 h.
Alte retete
Ardei copti
Ardei umpluti
Salata de ardei
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii