Mancaruri cu cartofi

Reteta Cotlet cu bere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Peste cotlete se presara bine boia si piper.
2. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu put

ingrediente

   2 cotlete de porc (cea 180 g bucata)
   1 lingurita boia de ardei dulce
   piper proaspat macinat
   2 lingura unt topit
   6 lingura bere sare

mod de preparare

1. Peste cotlete se presara bine boia si piper.


2. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante. La nevoie, se reduce focul.


3. Cotletele se sareaza si se servesc fierbinti.
Se serveste cu salata de varza alba.
Incearca si Pui cu lamaie si cartofi rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.