Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se sareaza putin si se pipereaza dupa
Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se sareaza putin si se pipereaza dupa gust, apoi se unge cu grasime. Cotletele astfel pregatite se praÂjesc in ulei fierbinte, se lasa in cratita si se acopera cu o ceasca de apa calda. Se fierb inabusit pina cind carnea devine frageda. Cotletele se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plitei. in uleiul ramas se adauga o lingura de faina, o lingura de otet si o lingura de zahar. Se fierbe acoperit un sfert de ora, dupa care sosul fierbinte se toarna peste cotlete si peste garnitura de piure de telina care inconjoara carnea.
Alte retete recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii