Mancaruri cu vanat

Reteta Cotlete de mistret cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se sareaza putin si se pipereaza dupa

ingrediente

   6 cotlete marinate
   zarzavat de supa
   1 lingura de zahar
   1 lingura de faina
   sare
   piper
   1 ceasca de idei
   3 teline
   1 lingura de otet

mod de preparare

Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se sareaza putin si se pipereaza dupa gust, apoi se unge cu grasime. Cotletele astfel pregatite se pra­jesc in ulei fierbinte, se lasa in cratita si se acopera cu o ceasca de apa calda. Se fierb inabusit pina cind carnea devine frageda. Cotletele se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plitei. in uleiul ramas se adauga o lingura de faina, o lingura de otet si o lingura de zahar. Se fierbe acoperit un sfert de ora, dupa care sosul fierbinte se toarna peste cotlete si peste garnitura de piure de telina care inconjoara carnea.
Alte retete recomandate
Incearca si Pulpa prajita de caprioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de mistret cu sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.