Mancaruri cu vanat

Reteta Iepure cu vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, bulion, dafin.

ingrediente

   1 iepure marinat
   300 ml ulei
   3 cepe
   1 capatana usturoi
   sare
   piper
   100 g bulion
   1 foaie de dafin
   300 ml vin

mod de preparare

Iepurele se scoate din marinata, care a fost pregatita in prealabil, se sterge cu cu prosop, se taie in bucati si se caleste in ulei. Se pune iepurele in alta oala,se pune putina apa si se lasa sa fiarba acoperit.




In uleiul in care a fost prajit iepurele se prajeste ceapa tocata marunt si cand e aproape gata se adauga usturoiul. Se prajesc un pic impreuna, dupa care se adauga bulionul, boabe de piper, o foaie de dafin si sare.




Se adauga vin si apa. Se toarna compozitia peste iepure si se lasa sa fiarba 20 de minute.


Poate fi servit imediat.




Alte retete recomandate:




Iepure in aspic




Mancare de iepure cu sos picant




Budinca de iepure

Incearca si Sote de sitari
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.