Iepure si carnati la cuptor cu sos este o reteta delicioasa cu carne de iepure. Pentru a pregati aceasta mancare cu iepure si carnati aveti nevoie de un iepure si 5-6 fire de carnati.
Iepure si carnati la cuptor cu sos este o reteta delicioasa cu carne de iepure. Puteti folosi si iepure de camp si domestic pentru aceasta reteta, cu diferenta ca daca folositi vanat trebuie tinut la marinat pentru ca sa se frageseasca carnea.
Se face bucati iepurele si se condimenteaza.
Se pune ulei peste, se pune morcovul taiat rondele si ceapa taiata julien si un pic de apa.
Se condimenteaza si se da la cuptor. Cand e aproape gata se pune si pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa 5-10 min. Mancarea de iepure si carnati la cuptor cu sos e gata cand se desprinde carnea cu usurinta de pe os.
Mancarea de iepure si carnati la cuptor cu sos poate fi servita cu faluste sau cu piure de cartofi.
Alte retete cu carne de iepure recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineO rețetă din ciclul nimic nu se aruncă, totul se transformă. Mereu rămân câteva oușoare colorate, după...
Salata de cartofiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii