Mancaruri cu vanat

Reteta Pilaf oriental de orez cu carne de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita

ingrediente

   600 gr carne de caprioara macra
   300 gr orez
   100 gr untura
   50 gr unt
   100 gr ceapa
   50 gr bulion
   500 gr rosii
   2-3 ardei grasi
   100 ml vin
   cateva boabe de piper
   cimbru
   1 jumatate capatana de usturoi
   100 gr costita afumata
   sare

mod de preparare




Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita taiata cubulete mici, usturoiul pisat. Orezul fiert in prealabil se amesteca in vasul cu ceapa, usturoiul, costita si vanatul.

Se amesteca bine totul si se serveste.


Alte retete culinare:





Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Ciuperci umplute
Incearca si Friptura de iepure sote vinatoresc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf oriental de orez cu carne de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.