Aripi de rata cu varza este o mancare speciala care poate face parte dintr-un meniu festiv.
Cum se prepara friptura de rata pe pat de varza:
Se spala rata si se pune la fiert. Varza se toaca si se taie dupa preferinte. Se pune la fiert separat. Cand varza este fiarta si carnea de rata de asemenea le-am pus intr-un vas de lut, in care, de obicei fierb sarmalele. Deci am pus in vasul de lut un strat mare de varza fiarta (cam 3/4 din toata varza), niste rosii cherry, putin patrunjel proaspat tocat, apoi carnea si apoi restul de varza, iarasi niste rosii cherry frunzele de dafin si putin patrunjel tocat. Am combinat putina zeama de carne cu zeama de varza si am adaugat bulionul, boabele de piper, delikatul si apoi l-am turnat in vas. Am dat totul la cuptor pentru o ora.
Alte retete cu rata recomandate
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe