Preparate sarate

Reteta Cornuri umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se desfac sardelele in jumatati, scotand sira spinarii si se toaca foarte bine pana devin o pasta care se amesteca cu putina pasta ansoa, cu oul rasc

ingrediente

   1 cutie cu sardele
   1 ou rascopt
   10 masline
   1 gogosar din otet
   100 gr unt
   pasta de ansoa
   cornuri

mod de preparare




Se desfac sardelele in jumatati, scotand sira spinarii si se toaca foarte bine pana devin o pasta care se amesteca cu putina pasta ansoa, cu oul rascopt si tocat, cu untul frecat spuma, cu maslinele si gogosarul tocate foarte marunt. Se taie cornurile la capete si se scobesc usor de miez, fara sa se rupa. Se umplu cornurile cu pasta de sardele, se asaza pe un platou, se acopera cu o foaie de pergament si se pun la rece pentru cateva ore.
Se servesc taiate felioare.


Alte retete:


Placinta cu dovleac


Galuste cu prune


Ciuperci la cuptor
Incearca si Focaccia cu branza feta si rozmarin
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.