Dovelceii se curata, se feliaza si se pun pe plita incinsa. Se intorc pe ambele parti, avand grija sa nu se arda. Se pun intr-un castron, peste care
Dovelceii se curata, se feliaza si se pun pe plita incinsa. Se intorc pe ambele parti, avand grija sa nu se arda. Se pun intr-un castron, peste care se adauga: usturoiul zdrobit, uleiul, sarea (dupa gust) si otetul. Se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca cca 10 min, pentru a-si imprumuta gusturile.
Se serveste alaturi de carne la gratar sau ca atare. Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCumparati de dimineata,direct de pe plantatiile celebre de langa lacul Bodensee,m-am pus pe treaba facand o prajitura cu...
Prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii